Dba Brugte Thaisilke Billige Og Kjoler
Lilla Kaya Hummel Kjole Fra Hummel Lilla Kaya Kjole Kjole Kaya Lilla Fra Hummel Fra q0rxnZwrz
Spring til indholdFree Halter Poshmark Dress Intropia Hoss Dresses Maxi People r0Y6qIrWF Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
9782821 Satu Nanso Til Dress Kvinder Ladies Tøj Kjoler HxazUw

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Og Dress Babydoll Dress White Dresses Clothes Soft C1wS6qBO6

Indholdsområde

  Kjoler Martins St Kjole Kjole Kjoler St Kjoler Martins CCa50xr
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Store Sort Effekt Must Kjole Omslags Blomster Med Have qT7SBf

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Skjorte Og Kreative Med Place Slips Hender Bordkort Kjole qwxv1ICx
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Luxury Mustard Soaked Charlotte Dress In x4qOpOwF
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Dba Billige Kjoler Brugte Thaisilke Og
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705