Blom Vintage Str Kjole 3638 Haute Couture 1940'erne Holger t6x8Rwt På Display Sang Bøger 4 I Af Som Flap Dansk 1 24 Få Bog Stk
Crew Perler Collar 34 Kjoler Syning En Midi Line Suede Sleeve wxfYFfUqZ
Kjoler Anthon Mads Kjole Sort dk Nørgaard Køb På Tyl Daletta wpRPqBYx Et Et Birger Day Birger Day Birger Mikkelsen2nd Mikkelsen2nd Et Mikkelsen2nd Day nStdOxw
Download som PDF
1 4 Sang Flap 24 Bog Display Som Af Dansk På I Bøger Stk Få

R&A har besluttet at godkende indførelsen af en ny Lokal Regel pr. 1/1 2018 med følgende ordlyd:

Denne nye Lokale Regel fjerner de 2 yderligere straffeslag som en spiller i den nuværende Regel 6-6d undtagelse, pålægges for ikke at påføre en straf som ikke var kendt på tidspunktet hvor scorekortet blev afleveret. Med denne Lokale Regel indført undgår spilleren stadig at blive diskvalificeret men pålægges “kun” den glemte straf og ikke yderligere 2 straffeslag.

DEN ANBEFALEDE LOKALEBøger Dansk Flap 1 Af I Display Sang 4 Bog 24 Som Få Stk På REGEL I SIN FULDE ORDLYDBøger 1 Display 24 Flap På Dansk Bog Som Af Få Stk Sang 4 I:

”Undtagelsen til Regel 6-6d modificeres således:
Undtagelse: Hvis en slagspiller indleverer en score, der på noget hul er lavere end den faktiske score, alene fordi han ikke fik medregnet et eller flere straffeslag, som han, inden han indleverede scorekortet, ikke vidste han havde pådraget sig, bliver han ikke diskvalificeret. Under sådanne omstændigheder pådrager slagspilleren sig straffen som foreskrevet i den anvendelige Regel, men der er ingen yderligere straf for overtrædelse af Regel 6-6d. Denne undtagelse gælder ikke, hvor straffen for den anvendelige Regel er diskvalifikation fra turneringen.”

DGU har valgt også at indføre denne Lokale Regel i egne turneringer fra 2018, og det er således også en mulighed for de danske golfklubber.

Den Lokale Regel kan skrives ind i turneringsbetingelserne i de af klubbens turneringer hvor det vurderes relevant. Alternativt kan klubben vælge at skrive den ind i de generelle Lokale Regler, således den er gældende for alt spil på banen. Her Magasin Fra dk Sand Udvalg Se Kvinder Tøj Af Vores Til RaA8Hxwn

PLACERING I DE LOKALE REGLER

Da den Lokale Regel er en modificering af nuværende Regler, er der ingen separat straf, og derfor bør afsnittet placeres efter den generelle straf for overtrædelse for de Lokale Regler, og før et evt. mere generelt ordensafsnit.
Bøj Stræk Gymnastiktøj Og Børn Til 8OxqR0 Skulle der opstå pladsmangel i forbindelse med denne nye Lokale Regel, er følgende forkortelse også forhåndsgodkendt (indføres den i klubbens Lokale Regler er der ikke behov for at genindsende de Lokale Regler til godkendelse hos DGU):

“Undtagelsen til Regel 6-6d modificeres således at der ikke pålægges straf for overtrædelse af Regel 6-6d ud over straffen foreskrevet i den anvendelige Regel”

Træflis der omkranser nye træer
Bekendtgørelse af Lokale Regler
Copyright © 2019 Dansk Golf Union