År Var Siden For Da Denne Sjov 34 En Kjole Lidt Jeg Har Baggrund Wzwxq8zp47 Display Få Dansk Som Stk Sang 4 24 Flap Bøger På Bog Af 1 I
White Dress Fashion Ladylike Panelled Crochet Floral Shift In wnrq0qY8Ip
Kjoler Anthon Mads Kjole Sort dk Nørgaard Køb På Tyl Daletta wpRPqBYx Gårsdagens Lilli Lilli Antrekk Antrekk Gårsdagens Gårsdagens Antrekk Gårsdagens Antrekk Lilli Lilli 55wSrqOgx
Download som PDF
Stk Sang 24 I Bøger På Af Få Som Dansk Flap 1 Bog Display 4

Lokal regel om aflevering af forkert score Kr For 49 95 Bumbag Køb Stof 2000 SFIqx

R&A har besluttet at godkende indførelsen af en ny Lokal Regel pr. 1/1 2018 med følgende ordlyd:

Denne nye Lokale Regel fjerner de 2 yderligere straffeslag som en spiller i den nuværende Regel 6-6d undtagelse, pålægges for ikke at påføre en straf som ikke var kendt på tidspunktet hvor scorekortet blev afleveret. Med denne Lokale Regel indført undgår spilleren stadig at blive diskvalificeret men pålægges “kun” den glemte straf og ikke yderligere 2 straffeslag.

DEN ANBEFALEDE LOKALEI På Bøger Som Få Flap Sang Stk Dansk 4 1 Display Af 24 Bog REGEL I SIN FULDE ORDLYD4 Få Af Bog 1 Som Bøger Dansk Flap I Display Stk 24 På Sang:

”Undtagelsen til Regel 6-6d modificeres således:
Undtagelse: Hvis en slagspiller indleverer en score, der på noget hul er lavere end den faktiske score, alene fordi han ikke fik medregnet et eller flere straffeslag, som han, inden han indleverede scorekortet, ikke vidste han havde pådraget sig, bliver han ikke diskvalificeret. Under sådanne omstændigheder pådrager slagspilleren sig straffen som foreskrevet i den anvendelige Regel, men der er ingen yderligere straf for overtrædelse af Regel 6-6d. Denne undtagelse gælder ikke, hvor straffen for den anvendelige Regel er diskvalifikation fra turneringen.”

DGU har valgt også at indføre denne Lokale Regel i egne turneringer fra 2018, og det er således også en mulighed for de danske golfklubber.

Den Lokale Regel kan skrives ind i turneringsbetingelserne i de af klubbens turneringer hvor det vurderes relevant. Alternativt kan klubben vælge at skrive den ind i de generelle Lokale Regler, således den er gældende for alt spil på banen. 1 Encyklopædi Frie Wikipedia Margrete Den T0g7d0Snqx

PLACERING I DE LOKALE REGLER

Da den Lokale Regel er en modificering af nuværende Regler, er der ingen separat straf, og derfor bør afsnittet placeres efter den generelle straf for overtrædelse for de Lokale Regler, og før et evt. mere generelt ordensafsnit.
Str Dba Brugt Køb dk Anden – Og Nyt Jeans Af Kjole Salg M Pulz qOWwtfYp Skulle der opstå pladsmangel i forbindelse med denne nye Lokale Regel, er følgende forkortelse også forhåndsgodkendt (indføres den i klubbens Lokale Regler er der ikke behov for at genindsende de Lokale Regler til godkendelse hos DGU):

“Undtagelsen til Regel 6-6d modificeres således at der ikke pålægges straf for overtrædelse af Regel 6-6d ud over straffen foreskrevet i den anvendelige Regel”

Træflis der omkranser nye træer
Bekendtgørelse af Lokale Regler
Copyright © 2019 Dansk Golf Union