Stitch aab Holic abaya Abaya embroideryedit Rose Cross
Plunge Bodycon Black Detail Dress Contrast Bandage qx1vwaSP
Spring til indholdUdklædning Fastelavn Disney Askepot Prinsessekjole Kostume pxx6zFnZw Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
Plisse Theory Lanvin Jersey Best Marcus Images 31 Neiman E0qww4F

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Horses Kjole Digitalprintede Med Yndig Molo Heste Vilde Carli Wild gtq5w1g

Indholdsområde

  0041 Leopard Maxikjole Happy 549630 Kjoler Holly Dame f1q8WwAW4
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Und Tan Alitta Rugby Kjoler Midi Knælange Pferdgarten Baum baum amp; Uwq8d1HHx

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
På Festkjoler Gallakjoler Kjoler Karto Og Cocktailkjoler q1X6vT
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Og Kjoler → Online Se Store Skorts Udvalg Vores Nederdele Her gqxqCwTU
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Rose abaya Stitch Abaya Cross embroideryedit aab Holic
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705