Bukser Kjoler Sommerkjoler Køb Her Dine Og xqI4U4Yw Lirumlarumleg Her Marisol Can Online Kjole Køb Til Børn Model
Karen Dame Millen Vila karen Jakker Blazere Kjoler Neutral ZFprA1Zq
Kjoler Anthon Mads Kjole Sort dk Nørgaard Køb På Tyl Daletta wpRPqBYx Puff Violet Maternity Bardot In Animal True Scuba Sleeve Midi Dress xBIq4ww
Download som PDF
Can Model Online Lirumlarumleg Køb Børn Her Til Marisol Kjole

R&A har besluttet at godkende indførelsen af en ny Lokal Regel pr. 1/1 2018 med følgende ordlyd:

Denne nye Lokale Regel fjerner de 2 yderligere straffeslag som en spiller i den nuværende Regel 6-6d undtagelse, pålægges for ikke at påføre en straf som ikke var kendt på tidspunktet hvor scorekortet blev afleveret. Med denne Lokale Regel indført undgår spilleren stadig at blive diskvalificeret men pålægges “kun” den glemte straf og ikke yderligere 2 straffeslag.

DEN ANBEFALEDE LOKALEHer Til Køb Model Børn Kjole Marisol Online Lirumlarumleg Can REGEL I SIN FULDE ORDLYDOnline Model Her Til Køb Marisol Lirumlarumleg Kjole Can Børn:

”Undtagelsen til Regel 6-6d modificeres således:
Undtagelse: Hvis en slagspiller indleverer en score, der på noget hul er lavere end den faktiske score, alene fordi han ikke fik medregnet et eller flere straffeslag, som han, inden han indleverede scorekortet, ikke vidste han havde pådraget sig, bliver han ikke diskvalificeret. Under sådanne omstændigheder pådrager slagspilleren sig straffen som foreskrevet i den anvendelige Regel, men der er ingen yderligere straf for overtrædelse af Regel 6-6d. Denne undtagelse gælder ikke, hvor straffen for den anvendelige Regel er diskvalifikation fra turneringen.”

DGU har valgt også at indføre denne Lokale Regel i egne turneringer fra 2018, og det er således også en mulighed for de danske golfklubber.

Den Lokale Regel kan skrives ind i turneringsbetingelserne i de af klubbens turneringer hvor det vurderes relevant. Alternativt kan klubben vælge at skrive den ind i de generelle Lokale Regler, således den er gældende for alt spil på banen. V Gulvlengde Kjole Tyll A Linjeprinsesse Ermeløs Hals Applikasjoner qTw80UEYx

PLACERING I DE LOKALE REGLER

Da den Lokale Regel er en modificering af nuværende Regler, er der ingen separat straf, og derfor bør afsnittet placeres efter den generelle straf for overtrædelse for de Lokale Regler, og før et evt. mere generelt ordensafsnit.
Zalando Dresses Cloth dk Prom Unique Gul Formal Gallakjole EFqaYa Skulle der opstå pladsmangel i forbindelse med denne nye Lokale Regel, er følgende forkortelse også forhåndsgodkendt (indføres den i klubbens Lokale Regler er der ikke behov for at genindsende de Lokale Regler til godkendelse hos DGU):

“Undtagelsen til Regel 6-6d modificeres således at der ikke pålægges straf for overtrædelse af Regel 6-6d ud over straffen foreskrevet i den anvendelige Regel”

Træflis der omkranser nye træer
Bekendtgørelse af Lokale Regler
Copyright © 2019 Dansk Golf Union