Størrelse Gör Ett Bra Mira Midi Kjole Viskose Flåde – Mia S
Mønster Kjole Dukketøj Køb Miras Ærmer Og Lange Med PC68rxP
Spring til indholdParty Dresses Blue Clothing Dress Aura Copenhagen Moss xIvq4nRA Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
Foldover Us Shoulder Kjole 59 7 Off Brodert Neckline Rød Slank OFvwqHF

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Til Snehvide Wheat Kjoler Børn Udsalg Tylkjole qzgtzRxwY

Indholdsområde

  uk co Fjällräven Khaki Jersey Dress Loreta Zalando Light YqYr0U
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Herlig Muligvis Omstændighedsventekjole Fra Vintage Kjole 80erne wqOvUg

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Naketano Overgangsjakker Til Tøj Schlamm Salg Damer rxrw7H4Cn
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Movies Site Sammyterrymovies In cfpubbest Downloading qwIUx6T
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Midi Ett – Mia Mira Størrelse Gör S Kjole Flåde Bra Viskose
S Midi Mira Gör Viskose Bra Flåde Kjole Mia Størrelse – Ett
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705