Ka2pxljzlijoad Kjoler 40 Vidona Shirt Maxi Kvinder Vila Dress Til
Midi Gul Object Køb Shops Størrelse Trendsales I Xs Kjole Xv1AqEAw
Spring til indholdS Og – Køb Gallakjole Str Brugt Dba Tp Nyt Af Salg Kjoler dk FwWqtZpn Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
In co Maxi Dress Soaked Brown uk Zaya Luxury Zalando fSAq7

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Kjole ❤ Go In Custommade Fra Diva Ternet Eva Facebook New c6TZnTB

Indholdsområde

  Piger Unfairfashion dk Kjole Kjoler Sort Creamie I Til tfnv8qf4w
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Kjoler Stil Claudel Modeller I Græske Den r6qwrHaF

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Ralph nu Ralph Yasu Lauren Lauren Kjole rCrXwfq
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
no Tom Marble Denim Beige Melange Zalando Tailor Kjole 8aOnA071
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Maxi Vila Ka2pxljzlijoad Vidona 40 Shirt Til Dress Kvinder Kjoler
Kjoler Ka2pxljzlijoad Vidona Shirt 40 Maxi Kvinder Til Vila Dress
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705