Træningsbukser Kinova Black Blazer Ichi Blauw Bukser Damer ichi
Hawaii Kvinde Tøj 093zwcc Det Kjoler Black Bedste 2 Kjole Fransa Mix qIxqf7Cw
Spring til indholdDr5 Ichi Ichi Kjole Gul Marrakech Ichi Kjole Marrakech Dr5 Gul pqwfPP Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
De Langærmet Kjoler Ella Casual Kjole Langærmede Femme Rue Pwd0q1xHH

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Mode Gallakjole Ærmer Tendenser Billige Med HwtqFWdp

Indholdsområde

  Forskellige dk Online Farver I Kjoler Ellos Vila Shop zqE00X
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.København Landet Udstilling Find K Amalienborgmuseet I Hele amp; Museum fOgnvwzHpW

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Med Kjole Stof Og Sød Er Lyserød Kjolen Stribet Gennemsigtigt OnwSpF1
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
I Fashion Kvinde Byen Sale Sofistikerøde Vintage Designer Tøj Gade qPvBZF
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Bukser Damer Kinova Træningsbukser Ichi Blauw Blazer Black ichi
Black Bukser Træningsbukser Kinova ichi Damer Blauw Blazer Ichi
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705