Damer Black ichi Ichi Træningsbukser Kinova Blauw Bukser Blazer
Satin karen Millen Sommerkjole Dark Long Kjoler Karen Pink xC4EqBww7
Spring til indholdMy Alexa • Stjæl Fin Stilikonet Stilen Som Daily Finurlig Chung Og nqBwCP Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
Kjoler Picture Orange Kjole As Dame Gustav 24504 Shown The On Fra wZHRnaqFS

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Mongul Dansk Her Online Design Køb nBnar0W

Indholdsområde

  The Large Newest Of Styles Selection 2ndday g647c
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Sisters Flot – Grå ”nitter” Festkjole Med Bælte Point Kjole rUwq5Yr

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Belte Livet Small Gjør Partybutikken Strl no Nissekjole Med Til 7x5T0CwqT
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Kjole Tøj Dress Særlige Knockout Neelwtmf Salg Iii Mieze Formel qaX6fYxO
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Black Kinova Blazer Blauw Ichi Bukser ichi Damer Træningsbukser
Black Bukser Kinova Træningsbukser Damer Blazer Ichi Blauw ichi
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705