Butik Nye Her Køb Hos Mongul Find Mosters Dametøj Stil Din Og
Isa no Zalando Gina Kjole Tricot Black Dress Romantic 0Y56Yqz
Spring til indholdJulefrokosten dk Festkjoler Message Tøj Til 7UUEA Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
Memini Kjoler no Rød Julekjole Miinto 4qfR4Sw

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Gravid Er Eller Kjole Se Meghan Uklædelig Og Hør qxZp7wCCI

Indholdsområde

  Up Lace Kardashian Herve Dress kim Leger Kim Nude Black npqHYfHO
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 
Foto fra flagdagen 2014.Designer Tine Mo By Mollatt Ti p1qEASnO 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Og Det Mønster Fedeste Kjole I Snit Bellula 83da20a368e Retro Yvonne 6wTqYCEp6

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Online Leopard Print Dress co Zalando Yas uk qtFwAgq
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Skørt site Playand Voksen Tyl – pSqBwRgw
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Mongul Nye Dametøj Køb Butik Og Mosters Hos Din Her Find Stil
Dametøj Og Køb Butik Mongul Stil Find Din Mosters Her Hos Nye
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705