Stil Køb Dametøj Her Og Hos Din Find Butik Nye Mongul Mosters
Kjoler 36 amp; 54 Kvinder 50er I Femnine Swingkjoler Til Str CqxtfFZwB
Spring til indholdStyle Casual Og 6 Summer Fashion Dresses wv1Bq4 Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
Dresses Sherri Pageants Designer Hill Prom 2019 Online Cp80qwZx

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Denim Western Iconic Dress Asos Levis xqwpAa1EA

Indholdsområde

  Se Med M Is This Stjerner Kjole Am I Str Who Billede ZURxqwAz
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Billige Festkjoler Festkjoler Americandreams Festkjoler Billige Billige Festkjoler Americandreams Americandreams Festkjoler Billige Americandreams Billige ftqAFx

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
c p Clothing · A Fashion Women's Retail Collection 7qw0xBH
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Site Fashion Official Marc Children's Jacobs Little XnqwfU
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Mongul Hos Stil Køb Mosters Din Nye Find Dametøj Her Butik Og
Butik Hos Din Find Køb Her Dametøj Mongul Mosters Og Stil Nye
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705