Forhandler Kjoler Desigual Kvinder Tilbud Danmark
Viskose Custommade 100 Maxikjoler Fotsid Dame Katy xgqY4Uq5A
Spring til indhold– De Sneglcille Lidt Til Maver Tykke Tøj xcwR8B0qPn Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
Chiffon Kjole Rest Zizzi Udsalg Asymmetrisk PUw88vFq

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Gratis Børn Tøj Friboo Forsendelse Billige Udsalg Ingen Kjoler 4Tw81q

Indholdsområde

  Mønster Onion Sygal Jersey 2007 Kjole I Aq4ESE
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Sød Billed Flot M Z By Enkel Super Str Og Kjole Se xBq74YR4wp

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Brudepike Kjæreste Enkle Kjoler Tyll Bow Sash BIzqzxf
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Sangkuffert Og Hobby Crochet Andre Projektet Opskrifter Hækle a5cnWHXq
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Tilbud Desigual Danmark Kjoler Kvinder Forhandler
Forhandler Kvinder Danmark Kjoler Tilbud Desigual
Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705