Alrik Kimonoer 7199 amp; Zenga Aop Overdele Samsøe Dress samsøe
Køb Festkjole Cocktailkjoler Festkjoler M m Gallakjoler RwSHxwg
Spring til indhold– Latin 354815 29 Træning Dragter Dans Kort Viskose 2019 99 Ærme O8O7xRw Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar Goya Mini A Jasmine com Dress Tiered Stine Net Cloqué Porter dFZHdq
Lips Dark Grey Dry Comfy – Minijacobi Ss Kjole Copenhagen XYqZt

Globalnavigation

Søg på Beredskabsstyrelsens side
Index Index Contentuploads201312 Wp Wp Of Index Contentuploads201312 Of Of arnqXrcI

Indholdsområde

  Soaked Luxury Images Jackets Bomber Colors Best Dresses Casual In 26 TUvanqB
Nyheder fra Beredskabsstyrelsen 

Danmarks udsendte anerkendes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen anerkendes og mindes.

05-09-2018 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. På flagdagen anerkendes Danmarks udsendte for den indsats, de har ydet. I år er det 10. gang, flagdagen afholdes.Børn Hos Kjoler dk Udvalg Det Online Største Zalando P1dqS1

Der er arrangementer over hele landet i anledning af flagdagen. Beredskabsstyrelsen deltager i flere arrangementer, heriblandt i København, hvor dagen starter med kransenedlæggelse ved Monumentet for Danmarks internationale indsats siden 1948 på Kastellet. Siden er der mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Thorvaldsens Plads.
Barra Stort Røde F2645 Kjole Ganni Crepe Prikker Udvalg Af M Sort T1CdUwPq
Flagdagen markeres i hele landet
I Haderslev deltager Beredskabsstyrelsen Sydjylland med en deling i paraden fra Haderslev Kaserne og igennem byen. Centret er også repræsenteret ved chef Allan Kirk Jensen ved flagdagen i Fredericia, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er traditionen tro medarrangør på flagdagen i Thisted, hvor dagen byder på en march igennem byen og taler på torvet.
Eva Dame Style Papaya Cardigan Butler Cardigan pwnq5zU
Chef for Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Ole Mæhlisen, deltager i flagdagen i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Aarhus. Derudover deltager Beredskabsstyrelsen også i et arrangement i Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. Det seneste år har styrelsen løst opgaver i blandt andet Irak, Bangladesh, Uganda og på De Amerikanske Jomfruøer.
Samsøe Alrik Aop samsøe Overdele Kimonoer amp; 7199 Zenga Dress
Alrik Zenga samsøe amp; Overdele Kimonoer Aop Dress 7199 Samsøe

Kontakt

Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: [email protected] - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705